Ugrás a tartalomra

A Központ “Fejlesztő Szobáját” a gyerekek számára valóságos játékbirodalommá alakítottuk, “Életmód Szobánk” létrehozásánál pedig a felnőttek igényeit igyekeztünk szem előtt tartani.

 

 • Fejlesztő Szoba 

  • Gyerekeknek, akik tökéletesen tökéletlenek.
  • Egyéni fejlesztések tapasztalt szakembereink vezetésével.
  • Fejlesztő játékokkal felszerelt gyerekbirodalom.

  Ebbe a Szobába többek között azokat a kedves érdeklődőket várjuk, akiknél a mindennapi élet valamilyen gyermeki fejlődési elmaradás miatt nehezített terepen zajlik, és ennek érdekében egyes idegrendszeri területek speciális fejlesztése javasolt. Gyógypedagógusaink a gyermek aktuális állapotának felmérése után, személyre szabott, célirányos terápiával, játékos formában próbálják a felzárkóztatást elősegíteni. 

  Célunk, hogy a gyermek és környezete megismerését követően segítséget nyújtsunk a szülőknek egy esetleges diagnózis értelmezéséhez, az előrelépéshez szükséges segédeszközök, speciális fejlesztő programok, egyéb módszerek kiválasztásához, igény esetén javaslatot tegyünk komplex életmód programok megvalósítására, és minél több támogatást adjunk ezen javaslatok gyakorlati megvalósításához.

  A Fejlesztő Szoba felszereltsége miatt egy valóságos gyerekálom, szeretettel ajánljuk Nektek szülinapi zsúrok megrendezésére. Gyertek el hozzánk és ünnepeljetek a fantasztikus játékokkal, és profi animátorokkal felszerelt szobánkban! Helyszínünk a 3-7 éves korosztály számára a legideálisabb.

  Az egyes foglalkozásainkról, terápiáinkról részletesen itt olvashatsz.

 • Életmód Szoba

  • Felnőtteknek, akik tökéletesen tökéletlenek.
  • Holisztikus, ill. funkcionális megközelítésű életmód- és személyiségfejlesztési terápiák és tanácsadás.
  • Harmonikus környezet, kellemes atmoszféra.

  Ebben a szobában elérhető szolgáltatások célja, hogy a teljes embert figyelembe vevő, átfogó, holisztikus szemléletű, általában az önismeret fejlesztését is célzó módszerekkel segítsen egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élet megteremtésében. Terapeutáink, tanácsadóink és trénereink segítségével megoldást találhatsz életed sorsdöntő kérdéseire, meglévő problémáidra, rég elfeledett, de benned lévő traumák feloldására.

  Megoldásokat kínálunk a mindennapi élet stresszhelyzeteinek, nehézségeinek egészségünket kevésbé terhelő megélésére is.

  A lelki oldal mellett vendégeink fizikai jólétéről Kinesio Tape terapeutánk és életmód tanácsadónk gondoskodik.

  Az egyes terápiákról, tréningekről, módszerekről további információért ezt az oldalunkat böngészheted.

 • Helyiségbérlet

  A 2 db egyenként 26m2-es szoba rövid (max. 1 napos) programokra, rendezvényekre történő bérlésére is lehetőség van. Kérlek, itt vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben ez érdekelne.

 • Események

  Az EnerChi Központ két szobájában az egyéni terápián kívüli időpontokban különböző önismereti, stresszkezelési tréningeket; egészséggel, táplálkozással vagy éppen gyerekneveléssel kapcsolatos előadásokat, klubfoglalkozásokat tartunk, amelyre minden, a témák iránt érdeklődőt szeretettel várunk. Az általunk szervezett aktuális programok időpontja és ismertetése itt van.

 • Blog

  Csapatunk tagjainak szolgáltatásainkhoz kapcsolódó saját írásait – riportok, interjúk, cikkek, kommentárok, jegyzetekitt osztjuk meg Veletek.  Az itteni tartalmakból témakör vagy kulcsszavak („tag”) alapján is szemezgethettek.

 • Tudásbázis

  A saját, folyamatosan bővülő irodalomkutatásunk eredményét itt igyekszünk az arra fogékonyak számára átláthatóvá tenni. Tudományos szaklapokban, vagy hivatalos internetes adatbázisokban megjelent kutatási eredmények gyűjteménye témák köré csoportosítva. Előre szólunk, ez tömény lesz. Kizárólag fanatikusoknak ajánljuk, mint mi vagyunk.