Ugrás a tartalomra
 • Küldetésünk

  Zugló zöldövezeti részén, jól megközelíthető helyen található EnerChi Központban olyan testi és lelki „terápiás”, egészségfejlesztési szolgáltatásokat kínálunk, amik segítenek életenergiád megfelelő áramoltatásában és fenntartásában.

  Célunk, hogy a hozzánk látogatóknak minél szélesebb körű szolgáltatást és információt tudjunk nyújtani az egészségmegőrzés területén. A nyugati orvostudományra jellemző tüneti kezelést nem helyettesíteni, hanem megelőzni, ill. kiegészíteni szeretnénk olyan módszerekkel, amelyek lényege az egyénre jellemző genetikai, környezeti és életmódbeli faktorok és az ezekhez kapcsolódó ok-okozati összefüggések feltérképezése, a kölcsönhatások értelmezése, és a szervezet (lelki és fizikai) egyensúlyi állapotának kizárólag természetes módszereken alapuló javítása, helyreállítása.

  Azt reméljük, hogy vendégeinkkel sikerül egy olyan közösséget kialakítanunk, amely bizalmas és őszinte légkörben, egymás kölcsönös támogatásával, az önismeret és az egészségtudatosság fontosságát szem előtt tartva próbálja saját egyéni chi-jének megfelelő áramoltatását biztosítani. Itt írtunk róla, hogy ezt miért tartjuk fontosnak.

  A központban nyújtott szolgáltatásainkat az EnerChi Cosmetics natúrkozmetikai termékeink teszik teljessé. Termékfilozófiánkról további információkért ide kattints, webáruházunkat pedig itt találod.

  A környezetvédelmi szempontokat igyekszünk minden körülmények között szem előtt tartani.

  Értékeink:

  • Te vagy a középpontban;
  • Kiváló, tapasztalt, empatikus szakemberek;
  • Betegségmegelőzés központú, megoldásorientált hozzáállás;
  • Holisztikus megközelítés;
  • Komplex, test és lélek egészségét egyaránt érintő megoldások;
  • Erős közösségi szellem, egymás kölcsönös támogatása.