Ugrás a tartalomra

Fizetési információk

A honlapon feltüntetett árak az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák

Fizetés – egyéb írásos megegyezés hiányában – a rendelés értékétől függetlenül a teljesítést megelőzően, a Barion vagy a PayPal rendszerén keresztül, bankkártyával, vagy előre utalással; vagy a teljesítés/házhozszállítás pillanatában utánvéttel történhet.  Kérlek, várd meg visszaigazolásunkat a megrendelés értékének teljesítése előtt!

Készpénzes (személyes átvétel esetén)

Amennyiben a személyes átvételi lehetőséget választod (1145 Budapest, Columbus u. 60. fszt.) a rendelés ellenértékét a termékek átvételekor készpénzben kiegyenlítheted. A helyszínen bankkártyás fizetést sajnos nem tudunk teljesíteni.

Banki átutalás

Ha a fizetési lehetőségek közül a “Banki átutalás”-t választottad, a megrendelés elküldése után egy visszaigazoló e-mailt kapsz a rendelésed és a fizetés teljesítésének részleteivel. Ebben az esetben a rendelésed végösszegét az alábbi bankszámlaszámunkra kellene átutalnod:

  • Kedvezményezett: EnerChi Care Kft.
  • Bankszámlaszám: 16200120-18541650
  • Közlemény: <rendelési azonosító>

Az átutalás költségét a vevő viseli. Kérlek, a pontos végösszeget utald, másképp nem tudjuk a teljes rendelésed feladni. 

Az összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően csomagodat átadjuk a futárnak (DHL Express). Ezt követően e-mailt kapsz a csomagszámoddal és a nyomon követési információkkal.

Bankkártyás fizetés

Online is fizethetsz bankkártyád használatával Barion vagy PayPal biztonságos fizetési rendszerén keresztül, akár tárca létrehozása nélkül is. Miután kitöltötted a fizetésre szolgálató kártyád adatait, válaszd a "Fizetés Barionnal/PayPal-lal" opciót, amely a választott szolgáltató fizetési rendszerébe továbbít. Itt a "Fizetés bankkártyával" parancsra kattintva tárca létrehozása nélkül teljesítheted a végösszeget. Ennél a pontnál van lehetőséged Barion tárca/PayPal tárca létrehozására is, de ez opcionális.

A következő bankkártyatípusokkal van lehetőséged fizetni: VISA, MasterCard, VISA Electron, American Express

Barion tárcás fizetés

Amennyiben rendelkezel Barion tárcával, azt is használhatod a fizetéshez. Miután kitöltötted a fizetésre szolgálató kártyád adatait,  a "Fizetés Barion tárcával" parancsra kattintva teljesítheted fizetésed. Ha még nem rendelkezel Barion tárcával, de szeretnéd létrehozni, kérlek, kattints a "Barion tárca létrehozása" opcióra.

PayPal tárcás fizetés

Amennyiben rendelkezel PayPal tárcával, azt is igénybe veheted. Miután kitöltötted a fizetésre szolgálató kártyád adatait, válaszd a "Fizetés PayPallal" opciót. Ha még nem rendelkezel PayPal tárcával, itt azt is pótollhatod.

Fizetés utánvéttel

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőséged van arra, hogy a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítsd készpénzben (vagy bankkártyával) a megrendelt termék(ek) átvételekor. Az utánvétes fizetés díja 290 Ft.

30 napos pénz-visszafizetési garancia

Bízunk benne, hogy elégedett leszel a választott termékkel, de ha valamilyen oknál fogva mégsem így történne, a rendeléstől számított 30 napon belül visszaküldheted hozzánk, és mi kicseréljük azt, vagy visszautaljuk a vételárat (amennyiben kevesebb mint 1/3-a hiányzik).

A garancia érvényesítésének igényét a Kapcsolat menüpontban található formanyomtatvány segítségével jelezheted nekünk, a további tennivalókról telefonon vagy e-mailben fogunk tájékoztatni. Kérésedet csak a termék visszaérkezése után tudjuk feldolgozni, így kérjük légy türelemmel, amíg megkapod a csereterméket, vagy megérkezik a pénz a számládra.